Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger på Husrens – Fjernhealing og Healing. (husrens ligger nederst på siden). Holder nå på å oppdatere med nye tilbakemeldinger!

jeg_donna

 

Healing Sommer – høst  2016

Når jeg først møtte Randi var jeg sykmeldt og helt utmattet av søvnløshet, samt en lunge overfølsomhet som påvirket hele livssituasjonen. Med hver healing har helsen min blitt gradvis bedre og nå har jeg nådd et nivå jeg bare kunne drømme om for et år siden. Jeg er tilbake på jobb og nyter mine lidenskaper slik som lange turer i fjellet og fotografering. Randi har hjulpet meg til å få tilbake helsen min. Jeg vil være evig takknemlig for hennes helbredende hender, hennes varme og innsikt. Tusen hjertelig takk Randi.

Hilsen Emma i Stavanger

Fjernhealing ponni januar 2015 – Tromsø

Vi har en ponny med krysning av knabbstruper som er plaget med litt stiv i muskulaturen spesielt i bakpartiet da han har en litt lang rygg. Vi behandler ham med kiroprakti, men ønsket litt fjernhealing i tillegg. Siden han er så stiv har han ikke blitt ordentlig ridd på lenge, nesten bare skritting. Min datter som eier ham sier også at han har vært helt tom før energi i den siste tiden. Etter første fjernhealing skriver Randi: «Jeg opplever ham som litt «avskrudd» psykisk, lite energi og han er stiv i kroppen. Særlig bak. Det føles som en av de nederste, eller nederste ryggvirvel ( i ca litt krysset) er låst (ligger i klem) og at det stråler og blokkerer til bakpart. Knærne bak er og stive, det er dårlig flyt i energiene der og, men det påvirkes nok av bakparten, samtidig kanskje og feil vinkel i skoing. Han er og stiv i nakke, men tror det henger sammen, det samme i ansiktet, over panne og neseben.» Vi har hatt en equiterapeut som har jobbet med han og ho sier det samme, at det ligger noe i klem i bakparten, men pga avstander og dårlige vinterveier blir ikke det noe behandling før til våren med henne . Vi merket stor bedring allerede etter 2 fjernhealing. Ponnien har fått kjempe masse energi og gått veldig fint når hun jobbet med han, hun forteller også at den ene foten som han har brukt å være litt stiv i ikke var det heller. Etter 3 fjernhealing synes datteren min at han var kjempe fin og hun sa at hun kjente at han brukte bakparten, noe han ikke har gjort på lenge lenge. Min datter sier at Randi har gjort en kjempe jobb med ponnien.
Vi er så fornøyd med resultatet.

Hilsen ponnimor i Tromsø

Fjernhealing ponni juni 2013 – Hordaland

Eg har en ponni på snart 5 år som har slitt med kløe som kan vare fra februar til november noen ganger, Eg har prøvd det meste som går an å prøve, alt fra kremer til urter og akkupunktur. Eg har også tatt blodprøve tidligere i år uten at veterinæren fant noe..! Hun klør seg i man og hale for det meste, men kan også klø på bakparten og under magen, det har hendt at hun har klødd seg til blods… Hun har også hatt problemer med mage, «løs mage» , men det er veldig periodevis. Hun kan også være ganske hard i munnen til tider, eg har hatt autorisert tanntekniker på henne, men han fant ingenting som skulle tilsi at hun var hard i munnen.

Etter 3 fjernhealinger: Hun klør fortsatt, men ikke i så mye som hun har klødd før, i halen klør hun nesten ikke, kun i manen hun har klødd litt opp mot hode. Har noen skrubbsår.Hun er mye mer energifull, virker mye mer våken og Til stede » her og nå»( mer oppmerksom) Før har hun vert lat som en gammel dame, men nå virker hun Faktisk som en unghest, og hun er jo 5 år, så eg har syntes at det har vert så merkelig at hun har vert så lat/ energiløs. Eg ridde henne i dag, det har eg ikke gjort siden hun fikk første behandling. Hun var veldig energifull, og eg tror ikke det er kun fordi hun har hatt fri, men det virket som om hun hadde lyst til å arbeide:) Før hun begynte med healing så var hun sårbeint og ømmet på grus, småsteiner og asfalt. Hun hadde også «myk» lammelrand, som kom av ubalanse i magen( ble eg fortalt av en dyktig barfot trimmer) Nå ser eg ikke noen antydning til sårbeinthet og hun går godt fram på alle underlag:) Har også langt merke til at hovene har vokst veldig, og normalt så pleier de å vokse veldig seint! Hun virker også mye mer glad og har blitt mer kontaktsøkende.

Hilsen Helene Eide

Fjernhealing 3 hester oktober 2012 – Vest Agder

Vi hadde besøk av en kiropraktor og veterinær på hestene våre i september, ei som kommer og behandler for oss med jevne mellomrom. Hun hadde prøvd fjernhealing av Randi selv, og på egne hester og merket virkning, og hun anbefalte oss å prøve- det angrer jeg ikke på! Det har vi nå gjort, og hun har healet tre hester for meg. For meg har jeg merket forskjell- noen av hestene merker jeg litt mer forskjell enn andre. En annen ting som er veldig spesielt, er at hun alltid har truffet godt på beskrivelsene av problemene til hestene, samt at jeg føler jeg har fått satt ting litt i system, og skjønner helheten. Det er hvertfall ikke tvil om at Randi har evner!

Den første hesten hun behandlet for meg var litt vimsete og fjern, akkurat som om hun var vanskelig å få kontakt med. Hun hadde litt dårlig selvbilde og selvtillit, noe som viste seg i løp. Etter Randi hadde behandlet henne to ganger ble det en annerledes hest- hun er blid og glad, det føles som om øynene har «blitt åpne» og selvtilliten har vokst enormt. Feilfrie løp har hun også gått nå! Hesten er også blitt mykere og smidigere i nakken og ryggen.

Hest nr to har vi slitt med lenge, og har vært rar i halsen uten funn av veterinær. Allerede etter første behandling minsket den rare «grynte» lyden hennes. Hesten har blitt merkbart mykere i lend og rygg, noe som er hennes hovedproblem på fysikalske behandlinger. Hesten har også blitt mer «mottagelig» for den fysikalske behandlingen, og vi kommer lengre ned i muskulaturen fordi hun ikke lenger er like anspent.

Den siste hesten hadde plutselig sviktende prestasjoner i banen, og veterinær fant ingenting feil i ledd og sener. Det viser seg at hesten er deprimert, og tung i energiene. Etter nå to behandlinger begynner hesten «å bli seg selv» igjen. Endelig kommer glimtet tilbake i øynene!

Jeg føler meg kjempeheldig som kom i kontakt med Randi og anbefaler andre å gjøre det samme. Dessuten er det bedre å ha prøvd enn ikke å ha prøvd noe som helst!
Hilsen Anne Cathrine Kleveland

Fjernhealing hest september 2012 – Rogaland

I mai kjøpte jeg ny hest. Han hadde gått som hingst helt til han var 6 år. Dette førte til at han var svært dominant. Hver dag måtte han fare over alle i flokken. Han var en plage for de andre hestene. De andre hesteeierne var heller ikke spesielt fornøyd med den nye dominerende hesten. Stor fysisk aktivitet førte også til at han ble tynn. Hesten min var trygg og fin å ri, men hadde «håndbrekket» på. Gangartene var tunge og han låste seg, ble stiv og manglet arbeidsvilje. Jeg fikk hjelp av osteopat som hjalp med låsninger og spenninger, men adferden hans forble den samme.

Jeg har selv vært hos Randi og fått healing, og har hatt meget god nytte av dette. Jeg ba henne hjelpe meg med hesten min. Bilder ble tatt av hesten, og hun gjennomførte fjernhealing. Etter 3 behandlinger følte jeg at jeg hadde fått «ny» hest. Eier av stallen er overrasket over store og raske forandringen i psyken hans. Det er slutt på å jage de andre vallakene. Han sloss heller ikke lenger. Nå har jeg en arbeidsvillig og positiv hest. Endringene som har skjedd med han, er mye mer enn det en kunne forvente ved at ting går seg til over tid.

Tusen takk for god hjelp. Hilsen Tone

Fjernhealing hest januar 2012 – Troms

Etter at vi kjøpte ponnien vår kom usikkerheten hans frem umiddelbart. Det var problematisk å ri på tur med han for han var redd for alt mulig, og spesielt vann. Anspentheten, og utryggheten kom spesielt frem i «jobbsituasjoner», og oftest borte. Jeg synes det er så vondt å se på når datteren min kommer på sprangstevner, og ponnien stopper på «kikkehinder», når jeg vet hvor mye jobb og trening hun legger ned. Vi har trent målbevisst med tanke på å kurere han for kikkingen, men det vil ikke helt slippe taket. Vi har løs hoppet og hoppet alle mulige slags skumle hinder, immunisert fra bakken, rundpaddock, jobbet med dressuren for å få han mest mulig ridbar mellom hindrene, fått sjekket både sal og bitt. Det har godt veldig mye fremover, men følelsen av at noe ikke stemmer vil ikke helt gi slipp. Mitt ønske var at healingen kunne hjelpe han med å bli tryggere på seg selv, og at det kan føre til en mer fornøyd hest, og også rytter. Derfor kontaktet vi Randi og han fikk første fjernhealing 30 januar.

13 februar. I løpet av den site uken har vi merket vi mye bedring i armhulene hans, i begynnelsen når Randi startet var han veldig øm, men nå reagerer han ikke når vi tar han der. Han er enda litt øm i overgangen nakke/manke. Synes også at han er mye mer avslappet i ridning enn tidligere, virker ikke så spent lengere. Og med tanke på at han har hatt mye fri de siste ukene, ville han normalt vært veldig anspent. Ponnien vår har periodevis vært noe sur og irritert på boksen, det forverret seg rett etter første healingen, men nå virker han veldig glad og fornøyd.

27 februar. I helgen var vi på et sprangstevne på et annet ridesenter, og det var en fin opplevelse. Ponnien som alltid tidligere har vært anspent og urolig når vi er ute å reiser, slo seg til ro med en gang vi kom frem. Datteren min red fire klasser i løpet av helga, og tre av de red hun feilfri i både grunnomgang og omhoppning. Han kikket ikke på noe en eneste gang i hele helga, og det er jo en fantastisk stor fremgang:) Jeg har aldri prøvd healing på dyr, og var litt skeptisk før jeg tok kontakt med Randi. Men etter opplevelsen vi har hatt med healingen av ponnien vår, er jeg veldig overbevist om at dette er noe som kan hjelpe mange.

Hilsen hesteeier, Troms fylke

Fjernhealing Nina august 2011 – Akershus

Hvorfor ble det fjernhealing? Ganske enkelt fordi når jeg kom frem til hvem jeg ville kontakte så oppdaget jeg at hun holdt til i Sandnes. Hmm, litt langt å reise for healing. Da oppdaget jeg at hun tok fjernhealing og ut fra hva hun skrev på hjemmesiden virket dette greit og enkelt. Nå har jeg prøvd litt andre alternative behandlinger tidligere uten særlig resultat så helt sikker på om dette ville fungere var jeg ikke. Nå er tvilen borte for jeg har fått en helt herlig forandring.

Nå er det over en måned siden 1. fjernhealing. Jeg har vært veldig fin i hofter og bena. En skade/strekk tidligere i år( ca. mai-måned) fra på baksiden av kneet og oppover mot låret virker borte. Denne ville ikke slippe og det var vondt når jeg gikk turer, men etter 1. healing var både den og ryggen fine. Å, jeg skal si det var deilig å kunne bevege seg uten at det gjorde vondt og man stivner til 🙂 . Min vonde rygg er omtrent helt borte. På røngten så viste det seg at ”støttevingene” på de nederste ryggvirvlene er borte. Leger/vitenskapen mener det har sammenheng med stor mykhet i ledd og/eller raskt vekst hos personen. Den har vært håpløs i mange år, men nå merker jeg nesten ikke noe til den. Den er i alle fall ikke til hinder slik den var. I flere år nå slitt med at jeg uten forvarsel eller noen god grunn plutselig har følt at alt er bare trist, leit og tungt.. Det har vært veldig følelses vondt i brystet. Fikk vondt i brystet når jeg hørte om leie ting på radioen og hadde mest lyst å grine, bare grine. Noen ganger har det bare vært så vondt, men ikke nok til å grine. Merkelig og litt ekkelt følte jeg det var. Hadde ikke kontroll på psyken min. Etter 2. fjernhealing var denne såre og vonde klumpen/trykket i brystet borte. Nå har jeg plutselig energi og ork til annet enn jobb og hund. Det er energi til å være husmor og samboer. Alt er ikke mas lengre og jeg føler ikke at jeg hele tiden er på etterskudd. Føler at det er en deilig ro i meg. Tungsinnet og tristheten er forsvunnet. Dersom jeg senere en gang får problemer så kontakter jeg Randi igjen og jeg anbefaler healing fra henne til alle som trenger hjelp. Ikke bare gir hun fjernhealing, men gir deg gode forklaringer på hva hun jobber med og svarer godt om du har spørsmål.

Vennlig hilsen Nina, Akershus

Fjernhealing Nina’s hund august 2011 – Akershus

Randi fortalte meg hun kunne hjelpe meg med min hund da jeg lurte på om vi kunne ha en konflikt gående mellom oss. Hun kunne gjøre fjernhealing på han også. Min hund er litt over 2år.

Hunden min får ”panikk” om andre hunder han kjenner går foran på tur, da drar han og styrer verre, bjeffer og uler om nødvendig. Får han gå foran og ha ”kontroll” så går han mye roligere. Da han var liten valp(ca 3.5mnd) ble han løpt ned av en voksen hund. Dette var en nokså brutal ned løping, hunden min snudde på hodet og der kom den andre hunden og smelte inn i siden på ansiktet hans og ”vrengte” det rett frem. Etter at han ble løpt ned har han hatt litt merkelig gjesping hvor det ser ut til at noe er ugreit, mest på høyre side, når han skal lukke igjen munnen etterpå . Når jeg nevnte dette for andre mente de det bare vare uvane. Han fikk operert vekk mandlene da han var ca 9mnd gammel da han aldri ble ordentlig kvitt halsbetenlsen og streptokokkinfeksjon på mandlene, samtidig ble han kastrert. I fjor høst tok jeg kontakt med en kiropraktor, mye pg.a. gjesping og at han aldri travet på tur. Hun fant låsninger i kjeven, øverte ledd i nakken (dette etter nedløpingen), låsninger i ryggen, og forskyvninger i bekkenet. Han var utrolig snill og tok i mot og hjalp til med å løse opp.

Den rare gjespingen og lukkingen av munnen ga seg mye etter behandlinger hos kiropraktoren og jeg føler det har blitt enda mye mindre av etter 2 fjernhealinger fra Randi. Han gjesper jo fremdeles en god del mer enn jeg syns er vanlig når han har sovet og svelger litt rart. Han har blitt mer ”åpen” og når han ligger i stolen sin så ”rømmer” han ikke unna når han får litt kos av oss. Han ligger også mye lengre sammen med oss i senga (ja, han får lov til det) når vi har lagt oss før han går i sin egen seng enn hva han gjorde før. Om vi koste litt på han da så gikk han ned med en gang. Føler også at han er mer mottakelig for tilsnakk. Jeg har hatt dyretolk til min hund tidligere og var veldig spent på hva Randi kom frem til. Men fjernhealing er noe helt annet og det arbeides på en annen måte. Syns jeg fikk gode tilbakemeldinger fra Randi på hvor det var blokkeringer og hvorfor. For det må sies at Randi hadde ikke noe annet å gå ut fra enn bilde av hunden min. Ingen annen informasjon ønsket hun i forkant. Forhistorien til min hund fikk hun først etter tilbakemeldinger fra 2.healingen. Skulle du føle at noe er galt eller ugreit med ditt dyr ikke nøl med å kontakte Randi for hjelp.

Vennlig hilsen Ninas hund, Akershus

Fjernhealing juni 2011, – Askim

For meg så merket jeg fjernhealingen som veldig kraftfull. Jeg merket prikking i kroppen, noen ganger følte jeg meg varm og noen ganger frøs jeg. Jeg var aldri i tvil om hvor Randi behandlet meg, det kunne jeg kjenne godt. Etter hver behandling ble jeg veldig trøtt.

I mange år har jeg hatt store problemer med nakke og skuldrer samt søvnproblemer. Opp i gjennom årene har jeg prøvd det meste av behandlinger uten resultat. For litt over 1 mnd. siden slo det skikkelig til med enorme smerter i nakke og skulder, kunne ikke bevege nakke og høyre arm. Jeg gikk på sterke smertestillende og betennelsedempende medisiner uten at dette hadde noe effekt. Det jeg aldri hadde prøvd tidligere var healing, og da jeg kontaktet Randi var jeg ganske desperat for smertene var ikke til å holde ut. Etter første behandling merket jeg forandring. Smertene var der, men både nakke og høyre arm var mer bevegelig. Etter andre behandling avtok smertene en del. Etter tredje behandling kunne jeg legge bort alt av smertestillende medisiner:-) nå har jeg hatt fem behandlinger og er tilbake i jobb i 50 %. Jeg var blitt forespeilet av min fysioterapeut at dette kunne ta lang tid før jeg var tilbake i jobb igjen. Jeg takker Randi for all hjelp jeg har fått og hun har reddet min hverdag fra en smertetilstand som var helt forferdelig. Itillegg så er søvnproblemene mine også borte:-) Jeg er aldri i tvil, dersom jeg senere en gang får problemer så kontakter jeg Randi og jeg vil anbefale henne på det sterkeste.
Hilsen Bente Hansen, 1808 Askim

Fjernhealing april 2011, – Heggmoen

Jeg har gjennom mange år hatt problemer med mye hoste og slimdannelser pga en svakhet i lungene. Jeg kunne jeg så vidt gå 5 m før jeg måtte sette meg ned for å hvile. Jeg slet og med mageproblemer og med skjelving i venstre hånd etter operasjon for i høyre nyre for 5 år siden.

Jeg fikk 5 fjernhealinger av Randi. Under healingene merket jeg godt at det jobbet. Jeg hadde jeg en del rykninger i høyre foten, og føttene ble merkbart varmere allerede samme kveld. Etter hver av de 3 første healingene hostet jeg opp så mye slim om natten at det ble lite søvn. Dagen etter healingen sov jeg mye, og merket at jeg ikke var så tung i pusten bare ved og gå på do. Etter tredje fjernhealingen ble jeg enda bedre i pusten, klarte og bevege meg mer og hostet opp mindre slim. Jeg merket at bena var generellt varmere. Etter femte fjernhealing fikk jeg det mye bedre. Vi hadde besøk av noen som så meg før behandlingene og de spurte hva som har skjedd, sa de hadde ikke sett meg så bra på mange år. Skjelvingen er bedre, og magen føles nesten bra. Jeg føler jeg meg generellt mye bedre, puster bedre og beveger meg mye lettere. Etter fjernhealingen fra Randi har jeg fått et mye bedre liv.
Vennlig hilsen Evan Hagenes, Heggmoen, 8050 Tverlandet

Husrens Time Kommune mars 2011

Problemer hus: Jeg var plaget med følelse av å bli iaktatt, voldsomme frysninger som plutselig kom og gikk, plagsom berøring i håret og på kroppen særlig etter jeg hadde lagt meg,. Barna sov urolig og kunne våke skrikende om natten som om de var blitt skremt. Alt i alt en trykkende stemning i huset. Jeg var også tom for energi og mye hodepine. Jeg kontaktet Randi som foretok en befaring hvor hun så sporene etter en mannlig energi, en dominerende sådan. Hun ga meg også healing og så at energifeltet mitt var svært tynt og utsatt. Vi avtalte at hun skulle komme noen dager etter og rense huset. Hun var her i noen timer og gjorde rensen + samtale og en healing av meg til slutt.

Etter rensing: Etter rensen var ferdig, merket både mannen min og jeg at særlig stua virket mye lysere! Jeg sleit veldig med hodepine og vondt i nakken i dagene som fulgte, men så slapp det taket. Nærværet som var her virket også mye svakere. Jeg føler meg mer «jorda» og i balanse nå enn før hun var her, og føler ikke lenger på følelsen av å bli iakktatt. Barna sover også mye bedre om natten.Tusen takk til Randi for hennes gode hjelp til husrens og healing, og for hennes engasjement! :). jeg anbefaler Randi til andre som sliter med svake energifelt og uro/tilstedeværelse i huset sitt.
Hilsen Anonym, Time kommune.

Husrens Klepp Stasjon, 16.02.2011

Hei. Jeg,Trine Olsson bor på en gård på Klepp Stasjon, i ett gammelt hus fra 1876. Jeg er samboer og har en sønn på 13 mnd. Vi tok over dette huset for 1 år siden .Da vi allerede begynte å pusse opp,merket jeg at d virket «annerledes»innvendig.Virket tungt,trist og kaldt. Kjelleren var spesielt en plass jeg ikke likte meg i.Følte meg ikke alene der. Januar 2010 fødte jeg vårt første barn,en sønn.Vi var nettopp flyttet inn og syntes alt virket bra. Hadde pusset opp hele huset. Jeg begynte å legge merke til at den ene lyspæren på badet gikk med gjevne mellomrom. Dette var ganske irriterende syntes jeg.En kveld opplevde jeg at et papir som lå på spisebordet plutselig ble blåst av bordet å ned på gulvet. Jeg var alene å syntes at dette egentlig var litt skummelt å unaturlig,men gikk bort å tok det opp. En annen kveld da jeg satt i sofaen å kikket på fjernsynet så jeg plutselig en lys,tåkete skikkelse som for forbi i den ene enden av stuen. Min første tanke var at nå var jeg blitt helt tullete, at jeg var trøtt i synet av tv-titting, at jeg gikk derfor å la meg. Sønnen min hadde kolikk fram til 5.mnd-alder og skreik derfor endel. Han fikk etterhvert dårlige søvnrutiner av dette,men skrikingen fortsatte, til vårs store fortvilelse. Han kunne våkne mange ganger etter han var lagt, å var av og til veldig redd og skremt. Jeg fikk en følelse av at han ble vekket av noe, men kunne ikke skjønne av va det kunne være. Dette kunne skje hver kveld i en periode, for så å ha opphold en stund før det kunne begynne på ann igjen.
Kjelleren blir brukt til å vaske klær i, men det er ikke en plass jeg har likt meg i. Har på en måte følt at jeg har fått «hjelp»der, at jeg ikke har vært alene.Men det som var min største uro, var min sønn som hadde problemer med å sove og som var så urolig om kveldene etter han var lagt. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre.

Begynte å tenke litt på om det fantes noen som renset hus. Jeg gikk inn på internett å søkte på husrens. Der fant jeg Randi Bergstøl. Ei venninne av meg kjente også ei dyktig dame som renset hus. Dette viste seg at denne damen var Randi Bergstøl:) Jeg tok umiddelbart kontakt med henne og fortalte om min situasjon.Det ble avtalt møte for befaring. Dagen kom da hun kom for å skulle sjekke huset. Jeg fikk bekreftet aktivitet. Jeg hadde følt riktig! Randi fortalte meg om alt som hun fant i huset av ånder og ubehagelige energier. Dette var ting som påvirket oss veldig negativt. Hun kom raskt tilbake for husrens.

Hun begynte rensingen nede i 1.etage, mens jeg var oppe med han lille. Etter 1 time var hun ferdig nede. Det var utrolig merkelig å komme ned. Jeg følte at luften på en måte var renset, og at det virket roligere å behageligere i rommene. Da hun var ferdig med hele rensingen av huset virket alt bare godt. Huset virket nytt innvendig. Spesielt i kjelleren merket jeg at det var tomt. Det var liksom noe som manglet der. Sønnen min sover også mye bedre. Han virker ikke redd lengre. Det er heller ikke en kamp lengre for å legge han. Han legger seg fint og virker mer harmonisk nå. Lyspæren på badet er det lenge siden jeg har byttet:) Heldigvis!! Jeg er ikke i tvil om at det er Randi som har hjulpet meg med sine evner, til å fred i huset. Jeg vil derfor anbefale henne for andre på det sterkeste med lignende problemer om å ta kontakt med en klarsynt person som hun er. Det er virkelig verdt pengene!! Tusen hjertelig takk for all hjelp og for at du har gitt oss ett «nytt»hus Randi!

Med vennlig hilsen Trine Olsson.

Husrens Bore 16.01.2011
Bore 16/1-11. Vi bor i ett veldig gammelt gårdshus på Bore

Vi Ingve og Brit Bore har hatt uro i huset vi har selv sett det vi kaller for gjenferd, vi og barna har sett en dame og en mann, sønnen vår på 15 år har hatt store problemer med søvn og hodeverk og kvalme, eg Brit har vært veldig plaget med hodeverk, eg fødte en sønn 14 des 2010 og når eg kom heim frå sykehuset følte eg større uro enn vanlig, eg var skikkelig dårlig og var redd, vi opplevde hengelysestake som hang i en kjetting i vinduet gjorde ett hopp, dører som le lukket på kvelden var åpne om morgenen, eg Brit og ett av barna opplevde en person i trappen frå 1 till 2 etasje, dette var veldig ubehagelig, eg ba min mann finne en klarsynt person som kunne komme å sjå i huset om dette kunne stemme eller om det var vi som var galne.

Han kontaktet Randi Bergstøl. Hun kom til oss rett før nyttår 2010 og bekreftet det vi hadde følt var i huset, det var godt å få en bekreftelse, vi ba henne fjerne disse gjenferdene. Hun kom rett over nyttår 2011 og renset huset, vi og noen naboer var i huset under renselsen, mens hun renset stuen var vi alle i ett annet rom, da hun var ferdig gikk vi inn i stuen og vi sa nesten alle i munnen på hverandre her er det skjedd en forandring, rommet var lysere. I ettertid har det vært en helt ufarklarelig stillhet, vi har fått ro i huset og det er nesten en skremmende stillhet, hodeverke mitt er helt borte og det er utrolig herlig å kunne gå ned i stuen på natten for å amme i fred og ro, vi sover mye bedre. Eg vil anbefale til alle som føler noe lignende om å kontakte Randi for å få renset huset, det er verdt hver eneste krone. Takk igjen Randi for du har gjort livet vårt bedre og vi har fått ett hus vi ønsker å fortsette å bo i.

Med vennlig hilsen Ingve og Brit Bore

Legg igjen en kommentar