Husrens

Uro og uønskede aktiviteter i hus / eiendom

Uro i et hus skyldes ikke alltid åndelig aktivitet, men derimot har det dreid seg om negativt ladet atmosfære skapt av husets egne beboere. Noen ganger er det avdøde familiemedlemmer som beste- foreldre, tanter, onkler eller søsken, som ønsker av ulike årsaker å være tilstede. Ofte trer de frem når det er behov for beskyttelse eller at det er noe viktig som skal formidles. Andre ganger er det ånder som enten er stedbundet, redd, forvirret eller har noe uoppgjort.

 

Skal du flytte inn i ny bolig eller selge den du har?

Det kan være energiene i huset som gjør at folk ikke føler seg vel og dermed ikke har lyst til å kjøpe det. Få renset huset ditt før visning hvis du har tunge energier eller et urolig hus. Det er mange følsomme mennesker som sanser det ubehagelige på energiplan uten å være det bevisst. Skal du flytte inn i ny bolig som ikke har den gode atmosfæren kan husrens nettopp være det du trenger for å få harmoni.

Har du næringseiendom,restaurant, pub, frisørsalong, hotell etc?

Har du problemer med å få de ansatte og gjestene / kundene til å trives? Kanskje lokalene dine trenger en «husrens». Ubehagelige energier kan være årsaken til at driften går dårlig. Negative energier gjør at folk ikke føler seg vel og dermed ikke har lyst til å oppholde seg der. Få renset lokalet ditt hvis du har tunge energier eller at det er ubehagelig.. Det er mange følsomme mennesker som sanser det ubehagelige på energiplan. Få ro og harmoni i dine lokaler med spirituell rensing

hus_uroHva gjør jeg under husrens?

Når du kontakter meg på telefon foretrekker jeg at du sier minst mulig om problemet, og hvis du ønsker hjelp, avtaler vi en tid for befaring. Når jeg kommer til deg på befaring tar jeg først en runde rundt i hele huset, går fra rom til rom for å kjenne på energiene. Etterpå setter vi oss ned og jeg forteller hva jeg har sanset av informasjon og hva jeg mener er årsaken til uroen. Deretter avtaler vi tid og for rensing. Når jeg renser bolig / eiendom bruker jeg tankekraft og hjertehealing, samtidig som jeg kobler meg på den høyere universelle kraft. Dette betyr at jeg får hjelp av en kraftfull energi som inneholder lys og kjærlighet. Dette lyset sender jeg inn mens jeg renser vekk det urene og resultatet blir at huset føles fredelig og harmonisk å være i. Noen ganger har boligen / eiendommen ånder som ikke har greid å gi slipp på sitt jordiske liv, eller klebeånder som følger en person. I disse tilfellene hjelper jeg disse åndene inn i lyset og over til den andre siden slik at både du og de får fred.

Hvorfor benytter folk seg av husrens ?

Jeg fungerer som en radar for energier, og er både mottaker og sender. Jeg setter meg selv i en slags «skanningmodus» og sanser på energiplan. Dårlige energier og ubehag i bolig eller eiendom har ofte med det vi kaller «historikk i veggene» å gjøre. Denne historikken er skapt av en eterisk eller uren elektromagnetisk energi som vi mennesker legger fra oss overalt. Jeg kaller det våre personlige visittkort, og jo flere jo sterkere stråler de til omgivelsene. Jo mer negative vi er jo mer negativ energi legger vi igjen. Denne energien kan beskrives som flortynne magnetiske lag og som partier med gråaktig skykonsistens. Det varier i type ettersom hvor lavfrekvent den er og hva som påviker den. Alle gamle gjenstander og gamle boliger med mye historikk har mye eterisk energi, men nyere hus kan og ha dette. Under en rensing fjerner jeg den dårlige eteriske energien i huset / eiendommen og skaper en god og fredelig atmosfære i stedet.

Etter endt «rydding», renser jeg med salvie eller røkelse dersom dette er ønskelig. Noen ganger møter jeg gjenstridige ånder som ikke er like samarbeidsvillige og da kan det være behov for ytterligere rens, ved at jeg kommer tilbake etter avtale.

Eksepler på årsaker til uro i et hus!

  • Spirit som er på besøk
  • Personers egen spirituelle energi som skaper uro
  • Naboer som påvirker
  • Eterisk energi fra de som har bodd der før, urolig eller negativ.

Hvordan kan negative energier oppleves?

  • I et hus med dårlige energier oppleves det gjerne med trykk på kroppen, kulde, følelser og synsinntrykk.
  • Man kan bli uvel av negative påvirkninger som svimmel, kvalm, og kraftløshet.
  • Ved «besøk av nærvær» kan man føle trykkforandring på kroppen, kulde, lysendringer, kjenne kraftfeltet fra vedkommende som en person, og føle seg invadert.

Legg igjen en kommentar