Priser

Healing / Reconnective Healing /Cranio Sacral Terapi

En behandling på benk i lokalet varer i ca 1 time. Under behandlingen ligger du på en type massasjebenk.  I tillegg snakker vi litt sammen. Pris kr 700,-

Fjernhealing på mennesker og dyr

En fjernhealing varer i ca 40 min. Jeg skriver ut bilder og sender tilbakemelding på epost.
Ved fjernhealing avtales dato og klokkeslett, og kr 700,- innbetales på forhånd til min konto: 1203.01.88142. Du får tilsendt en faktura på e-post, eller i posten hvis ønskelig.
Pris kr 700,-.

Husrens

Tiden det tar for å rense et hus er veldig variabelt siden både hus og energiproblemer varierer i størrelse og type. Prisen er inkludert kjøring i nærområdet i Sandnes Kommune. Jeg kommer på befaring først dersom du bor i nærheten. En befaring koster kr 500,- . Folk som er usikre på om de har et energiproblem bestiller gjerne en befaring først for å få en vurdering.

Priser husrens:
– mindre leiligheter kr 1500 – 2000,-
– større leiligheter og rekkehus kr 2500 – 3000
– enebolig kr 3500 – 4500,-
– større eiendommer, bedrifter, næringslokaler, hoteller, etc. etter avtale

Frekvens og lysaktivering

Pris kr 2200. Utføres 2 ganger. Benyttes til å gjenopprette forbindelsen mellom kroppens meridian(axial) linjer også kalt akupunkturlinjer, og med jordens og stjernenes meridian linjer, slik at vi blir i samspill med disse helt unike «nye» healing frekvensene av lys og informasjon. Du må ha høy frekvens for å motta denne og må beregne å ha 1-3 healinger først for å få optimalt utbytte.

Legg igjen en kommentar