Dyrehealing

Dyr er følsomme for energier og tar veldig godt i mot healing. Dyr har ingen motforestillinger og tanker på om det virker eller ei i motsetning til mange mennesker. Healingen bør foregå i dyrets egne omgivelser, derfor anbefaler jeg fjernhealing som er like effektfullt. Healing brukes både ved fysiske, psykiske, sosiale og følelsesmessige problemer. Healing påvirker dyrets kropp helhetlig og virker inn både fysisk, psykisk, følelsesmessig og mentalt. Det vi komme kurs i dyrehealing og kommunikasjon etterhvert. Les mer om fjernhealing.

jeg_donnaMin erfaring med dyr

Jeg har alltid vært nært knyttet til dyr, og har hatt mange hester, hunder og katter opp igjennom årene. Jeg hadde hest i over 30 år, drev aktivt med dressur ridning og var rideinstruktør i flere år. Jeg har alltid hatt en god kommunikasjon med dyr og føler hvordan deres energimessige tilstand er. Gjennom å være klarsynt healer og samtidig ha lang erfaring med dyreadferd har jeg evne til å forstå dyrenes opplevelse av seg selv og sine omgivelser på en innsiktsfull måte. En hund kan for eksempel få både unoter og angstproblemer av eierens uvitenhet. Katter er sine egne herrer, men de kan og være ulykkelige av grunner vi ikke kan forstå. En hest kan ikke fortelle deg hvor han har vondt, men han kan allikevel gi gode tegn på hva som er feil. Dyr kan ikke snakke og hvis vi er dårlig på å tyde deres signaler og adferd kan vi gjøre dem ulykkelige eller gjerne ikke oppdage sykdomstegn i tide.

Energiene og dyr

Som mennesker har alle dyr i tillegg til sin fysiske kropp en energikropp. Denne energikroppen kalles for aura og omgir og gjennomtrenger den fysiske kroppen. Auraen er nært knyttet til tanke- og følelseslivet. Her går det et nettverk av energibaner, som et slags usynlig nervesystem, hvor dyret blant annet tar inn vital livskraft til hver eneste celle i kroppen. Når energien vår sirkulerer fritt fungerer kroppen optimalt, vi føler oss sterk, vital og sunn. Når energiene låser seg eller kommer i ubalanse, kan kroppslige tilstander etter hvert fremtre. Dyrenes som menneskers ubalanser og plager kan sees eller føles i auraen som blokkeringer som hindrer eller forstyrrer energisirkulasjonen. Som healer leder jeg energi til disse områdene for å åpne opp for energistrømmen. Når energisystemet er i harmoni, vil den fysiske kroppen bringes i naturlig balanse igjen.” .

Madonna_hodeHunden er din beste venn

Hunder er fantastiske vesener som gir utrolig mye kjærlighet til sine kjære. De er tålmodige og så glade for den tiden vi tilbringer med de, for ikke å nevne de daglige turene. Hunder ut ifra personlighet og rase krever sitt, og har behov for å bruke sine krefter og egenskaper for å være harmoniske. Mange hunder trenger mental stimulering med daglige utfordringer for å trives, andre må ha mer fysisk trening. Som hundeier vet du når hunden din ikke har det bra, men det er ikke alltid så lett å forstå hva som plager den. Den kan ha vondt uten at du forstår det. Mange hunder tåler mye smerte slik at det ikke er så tydelig at de har det vondt. Du kan gjerne tro at den er motvillig og vrang i stedet. Helhetsinntrykket forteller allikevel mye om tilstanden, ørenes stilling, pelskvaliteten, øyeutrykket, lekenhet, villighet og oppmerksomhet.

RagusaHester er følsomme og trofaste dyr

Når du kjenner hesten godt, vil du sannsynligvis se om den er annerledes enn den pleier. En hest kan ikke fortelle deg hvor han har vondt, men han kan allikevel gi gode tegn på hva som er feil.

  • Rastløshet
  • svetter
  • raskere puls
  • raskere pusterytme
  • ligger mer ned enn vanlig er vanlige tegn på at hesten har det vondt.

Når en hest har hatt vondt over lengre tid (kronisk smerte), vil den ikke lenger reagere voldsomt og det blir vanskeligere for både eier og veterinær å vurdere den rette graden av lidelse. På dette stadiet er der ikke lenger noen synlige tegn; hjerterytmen er normal, og hesten svetter ikke. Hester viser mye av helsetilstanden gjennom bevegelighet og måten de står på, pelskvalitet, ørenes stilling, hodereisning, øyeuttrykk, arbeidsvillighet, utholdenhet, og ikke minst om de trives med arbeid og en rytter på ryggen.

Tango_150brKatter er sine egne herrer

Katter er bare herlige, særlig når de elsker kos. Katter er avhengig av mye sosialisering fra de åpner øynene for å bli trygge på mennesker. Katter har som alle andre dyr sine individuelle personligheter, så noen er supersøte pussekatter og andre viser mer klør. Mye av dette skyldes ulik pregning fra mennesker og miljø og hvordan det påvirker deres ulike personligheter. Det er lett å se om katten din har innvollsorm pga pelsen som mister glans og blir mer pjuskete. Du kan og se tydelig når den har smerter fordi de viker unna smerteområdet. Det er i hvert fall min erfaring. Katter som spiser fugl får mark hele tiden og blir tynne. Så gi ormekur regelmessig når de spiser fugl. Når katten ikke reagerer på ting som rører seg foran den er det noe galt. Prøver du å leke med den og den ikke reagerer så har den det ikke godt. Det er lurt å ta en årlig sjekk hos veterinær og å vaksinere kattene mot kattepest. Kattene viser og mye av sin tilstand gjennom holdning, øyeuttrykk, kontaktlyst, lekenhet, matlyst og mer.

Legg igjen en kommentar