Om meg

Min åndelige reise

Mitt navn er Randi Bergstøl. Jeg jobber mest med healing, cranio sacral terapi, energibalansering, veiledning og husrens. Jeg er bosatt i Sandnes i Rogaland. Jeg har praktisert healing siden 1984

Jeg har hatt kontakt med «den andre siden» siden jeg var barn. Det hele begynte etter en operasjon jeg hadde som 5-åring. Mine foreldre dempet «fantasien» så godt de kunne fordi de ikke forstod. Det er i grunnen meget forståelig, for selv i dag sliter «synske barn» med å bli forstått av sine foreldre og andre i nærmiljøet.

Min åndelige reise startet i 1977 etter en såkalt Kundalini Blowout og mange ulike uforklarlige hendelser. Jeg fikk plutselig flere paranormale evner som jeg etter hvert forstod hva var gjennom kunnskap og praktisering. I dag kaller man slike evner healing, klarsyn, ESP og medium. Jeg leste mange bøker om de ulike tema for å høyne min forståelse innen de ulike paranormale emner. Samtidig utforsket jeg evnene mine og” den andre siden” for å forstå mer. Jeg begynte å praktisere healing i 1984 og mange mennesker og dyr har benyttet seg av mine evner siden den gang. Jeg føler på energiplan og «ser og hører» gjennom mitt indre klarsyn. Den forståelsen og visdommen jeg nå sitter inne med ønsker jeg å dele med andre, og samtidig hjelpe deg og andre mennesker til et bedre liv.

Jeg er medlem av og godkjent healer i NSFH – Norsk Spiritualist Forening Healerforbund og registrert i registeret for alternative utøvere i Brønnøysund. NSFH er godkjent av Helsedirektoratet som utøverorganisasjon.

Dyr

Jeg har alltid vært nært knyttet til dyr, og har hatt mange hester, hunder og katter opp igjennom årene. Jeg har alltid hatt en god kommunikasjon med dyr og evne til å føle deres tilstand. Gjennom å være klarsynt og samtidig ha lang erfaring med dyreadferd har jeg evne til å forstå dyrenes opplevelse av seg selv og sine omgivelser.

 

 

Etikk og taushetsplikt

Jeg bruker kun min energi og tanker på positive ting i tråd med den guddommelig kraft og de universelle etiske lover, og dermed aldri av egoistiske grunner. Alt som skjer under en behandling eller oppleves under en samtale forblir mellom meg og deg. Som alternativ terapeut og healer er taushetsplikt en forutsetning for å skape åpenhet og tillit.

Legg igjen en kommentar