Reconnective Healing

Reconnective Healing for kropp og sjel

ericP_reconnectionReconnective Healing er for de fleste en sterk opplevelse. Du møter en utrolig kraft av energi, lys og informasjon som gjør deg istand til å motta Reconnective Healing for kropp, sinn og sjel. Disse energiene er er absolutt følbare, og selv om Reconnection-utøveren vanligvis ikke berører klienten beskriver de fleste healingen som en svært fysisk opplevelse. I realiteten setter Reconnection-utøveren bare i gang en prosess, og den vil fortsette så lenge det er behov for det.»Hvis du er heldig kommer healingen i den formen du forventer. Hvis du er ekstra heldig , kommer den i en form du ikke engang har våget å drømme om. En form som universet har valgt spesielt for deg». Dr. Eric Pearl.

Dr. Erics Pearl som tidligere drev en suksessfull klinikk som kiropraktorer i Los Angeles er mannen bak Reconnective Healing og The Reconnection. Han har skrevet boken, (”The Reconnection®. Heal Others, Heal Yourself” (på norsk: ”Vekk din indre healer”). De siste årene har han reist verden rundt og undervist titusener av mennesker i denne halt spesielle healingformen, og filosofien som ligger bak. Boken hans foreløpig oversatt til 23 språk.

Personlig Reconnection

The Reconnection  healing frekvenser har en helt ny båndvidde og formidles til oss gjennom et spektrum av lys og informasjon. Gjennom The Reconnection blir vi istand til å gå i samspill med disse nye nivåene av lys og informasjon, og slik at vi kan «gjenoppkobles». Det påstås at meridian-linjene på kroppen, også kalt akupunkturlinjer var forbundet med nettet av linjer som omslutter vår planet. Dette nettverket fortsetter utover for å forbinde oss til et enda større nettverk og hele universet. Over tid ble vi koblet av fra disse linjene.  De som mottar The Reconnection oppdager gjerne sin livsoppgave, ser nye retninger, evner og muligheter som er tilgjengelig for dem for å oppfylle denne livsoppgaven. Noen beskriver The Reconnection som en «livs-optimaliserende prosess».

Forbehold

Eric Pearl og alle som er knyttet til arbeidet med The Reconnection™ og Reconnective Healing ®, fremsetter ingen påstander, løfter eller garantier, og stiller hverken diagnoser eller behandler spesifikke lidelser eller problemer. Du er selv ansvarlig for å sørge for din egen medisinske behandling og pleie, og å fortsette med den.

Les mer om Reconnective Healing på www.sjelefred.no

Legg igjen en kommentar