Krystall Healing

I krystall healing bruker man krystaller som behandling for psykisk og psykisk velvære. Alle krystaller har sin egen vibrasjon eller frekvens som påvirke våre energier. Vibrasjonene fra steinene og krystallene er med å gjenopprette balansen i energifeltene i kroppen. Ofte brukes krystaller intuitivt i en krystall healing. Under en krystall healing ligger du gjerne i 30 min med krystaller mens du lytter til meditativ musikk eller en meditasjon. Krystaller kan brukes som et tillegg i en healing behandling.

krystallhealing

Hva er krystall-healing?

Krystall healing er en healing metode som benytter krystaller eller steiner i behandling. Krystallene blir hovedsaklig plassert på spesifikke steder på kroppen, på energisentre som kalles chakra. Chakra er et hinduistisk begrep som referer til spirituell energi. Der er syv store chakra på kroppen og hver av de har sin farge. Noen krystaller resonnerer med det vi kaller rot chakra andre med krone chakra. Krystallene benyttes for å åpne flyten av energi. Krystaller kan dirigerer den energi den resonerer med i personen til en spesiell del av kroppen og balanserer denne delen. Krystaller kan også brukes til å rense kroppen for  negative energier  som kan skape ubalanser i kroppen. Når dårlig spirituell energi renses ut bedres kroppens tilstand . krystaller kan brukes til fysisk, mental, emosjonell og spirituell healing.

Krystaller kan bæres, plassert ved siden av eller under sengen, på badet og i andre rom i huset. For eksempel vil flere store rosenkvarts steiner roe ned en urolig stemning i et rom.

For å vedlikeholde og rense krystaller plasserer jeg de i saltvann i ca 30 min. Etterpå skyller jeg de og legger de til tørk et sted med mye lys. Krystaller trives godt i vinduskarmer hvor de får mye sollys

Legg igjen en kommentar