Kundalini

Hva er Kundalini?

chackraKundalini er en energi i deg som sitter nederst I ryggen, I rot chakra. Det er en sovende energi i de fleste mennesker. I Hinduistisk mytologi er Kundalini en gudinne slange som ligger sovende i bunn av ryggvirvlene halvveis sammenkveilet rundt rot shakaraet. Gudinnen het Kundlani Shakti og representerte den guddommelige shakti energien, også kalt slangekraften. I spesielle tilfeller kan Kundalini energien plutselig våkne og begynne å reise seg opp gjennom kroppen. Den gjennomtrenger og åpner chakraene mens den beveger seg oppover på sin slangeaktige måte.

Når Kundalini gir slipp på lagrede og blokkerte energier, kan det føles ganske intens og noen ganger smertefullt. Noen ganger leder det til mentale tilstander uten sammenligning. Omstendigheter som stimulerer Kundaline oppvåkning er mange og varierte, men den er vanligvis initiert av : Mye meditasjon yoga faste stress traumer nær døden opplevelser eller psykedelisk stoff. Kundalini er hovedsaklig en healing kraft, men effekten fra den kan noen ganger være ganske ubehagelig. Slike  ubehagelige effekter kan vare i minutter, dager, måneder eller til og med år.

iStock_000003263411XSmallKundalini og spirituell oppvåkning

Når du opplever en kundalini oppvåkning, endrer vibrasjonsnivået ditt seg betraktelig. Bevisstheten endrer seg, vibrasjonen høynes, og du ser bokstavelig talt ting fra en tilstand av høyere bevissthet. I løpet av intens vibrasjonsøkning , kan mennesker bli bevisst psykiske fenomener utenfor grensene av sin normale bevissthetstilstand. For eksempel, kan folk som vanligvis ikke har psykiske evner plutselig se auraer. eller få spirituelle visjoner. Kundalini kraften er enorm. De som har opplevd den betegner den som utrolig. Fenomener som assosieres med den varier fra bisarre fysiske følelser ogbevegelser som:

 

  • smerte
  • klarsynt hørsel,
  • visjoner
  • briljerende lys
  • psykiske krefter
  • ekstase og velsignelse
  • og transformering av selvet

Kundalini kilder: Kundalini Powerfull Healing og The Mystica Kundalini

Legg igjen en kommentar